keskiviikko 11. lokakuuta 2017

Göteborg

Hintataso alkaa olla kotoista!

 

Beerista

 
Saavuimme Göteborgiin aika myöhään ja heitimme vain äkkiä kamat hotelliin ja lähdimme kokeilemaan saammeko kaksi kärpästä yhdellä iskulla, eli onko kehutussa Beerista -pubissa vielä keittiö auki.
 
 
 Lista oli hieman rajattu jo niin myöhään illalla ja tilasimme pekoni-cheddar-jalopeno-perunat. Ei ehkä niin "oikeaa ruokaa", mutta ihan ok pubi-ruokaa, ja koska kaupungin hintataso oli aika kotoinen (tai oikeastaan jopa  kotimaata kalliimpi, ainakin näin Helsingin ulkopuolella asuvalle), niin ihan hyvin kelpasi. Emme edes katsoneet mitä ruoka maksoi "oikeissa" ruokaravintoloissa.
 
 
Olutlistaa löytyi hyvin ja enimmäkseen ihan vieraitakin, mutta hanatuotteita lukuunottamatta hinnat olivat kyllä aika hulppeita. Iso osa oluita oli yli 10e pullolta.
 

Tämä oli hyvää, mutta aika tuhtia. Ihan hyvä jaettavaksi kahteen lasiin.

Firestone rantautuu Suomeen lokakuun lopulla 2017.

 
 
 

Flying Barrel

 
Päätimme kokeilla vielä millainen lähistöllä oleva Flying Barrel mahtaa olla. Terassi oli jo suljettu (meni kellonajan mukaan, ilmiö johon törmää usein Suomen ulkopuolella). Sisällä oli vielä väkeä vaikka oli maanantai (osa paikoista oli kokonaan kiinni) ja niinpä istuimme alas.
 
 
 


Ocean onkin jo tuttu panimo Tukholman olutfestivaaleilta.
 

 

Vadelmastoutista oli vähän vadelmat hukassa.
 

Poppelsia näkyi paljon eri laatuja. Ihan hyviä oluita olivat.

 
 
Paikka osoittautui enemmän meidän tyyliseksi. Tunnelma oli rennompi ja sisustus toi mieleen belgialaiset olutravintolat. Joskin tarjonta oli pääasiassa aika paikallista tai ainakin ruotsalaista. Tästä aina plussaa! Baarimikko ehti vähän jutellakin ja kysellä suomalaisista oluista. Annoimme hyviä tärppejä ja kerroimme mistä niitä saisi Ruotsin päässä.
Hinnat täällä olivat muutaman euron halvempia per pullo. Jaoimme kolme olutta ja sitten sopivasti tulikin valomerkki, jottei ilta venyisi liikaa. Aamulla kuitenkin piti vielä tutustua kaupunkiin ennen pitkää ajoa maan halki, kohti matkan viimeistä kohdetta Gotlantia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti